8 Februari startar vår nya utbildning!

Kvinnojouren Blåklockan och Tjejjouren Vulcana söker nya jourkvinnor och jourtjejer. Vi riktar oss till sig som är kvinna eller tjej* och feminist och som är intresserad av att utbilda dig och sedan bli en del av vår ideella verksamhet.

Hos är du med och kämpar för kvinnors, tjejers och barns rättigheter. Till kvinnojouren vänder sig främst kvinnor som är eller har varit utsatta för våld av en partner. Tjejjouren har kontakt med unga kvinnor och tjejer med liknande problematik, men där är bredden lite större och samtalen kan handla om allt från mens och preventivmedel till våldtäkt, incest och självskadebeteende.
Under utbildningen tar vi upp sådant som mäns våld mot kvinnor, våld i samkönade relationer, barn som upplever våld, feminism, genus, systerskap, samtalsmetodik, praktiskt arbete på jouren, ätstörningar, självskadebeteende med mera.

Låter det som något för dig? Anmäl dig då till vårens utbildning! Vi kommer att träffas vid 11 tillfällen kvällstid under våren med start 8 februari 2017. Innan utbildningen drar igång så bjuder vi in till en infoträff måndagen den 16 januari 2017 kl 19. Hör av Dig så berättar vi mer!

Eftersom vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet har vi alltid ett samtal efter utbildningen där vi tillsammans utvärderar din insats och du får besked om du är antagen som jourkvinna/jourtjej.

Maila kvinnojouren@blaklockan.com eller team@vulcana.se för mer information. Du kan också nå oss på telefonnummer 026 – 51 11 21.

*kvinna/tjej är den som själv definierar sig så.

(Inlägg från 19 december 2016)

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *