Bidra eller engagera dig

Vi är många som vill att mäns våld mot kvinnor och barn ska upphöra. Ett sätt att ta ställning är att engagera dig i kvinnojouren eller tjejjouren och bidra med din tid. För att bli ideell jourkvinna eller jourtjej behöver du vara medlem hos oss och dessutom gå vår utbildning

Som ideellt engagerad kan du till exempel bli kontaktkvinna eller stötta tjejer i Vulcanas chatt, eller hjälpa till att göra manifestationer och jobba med opinionsbildning på olika vis. Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Bli medlem
Du som identifierar dig som kvinna kan också välja att bli medlem i Blåklockan och stötta oss på så vis. Som medlem blir du inbjuden till olika aktiviteter och får vårt medlemsbrev Blå bladet ett par gånger om året. Medlemsvgiften är 200 kr per år och betalas via vårt bankgironummer 261 – 1721 eller SWISH:a till 123 189 84 69. Glöm inte att skriva med en mejladress så vi kan skicka dig löpande info.

Köp en grej
I vår webbshop finns ett gäng snygga prylar, där allt överskott från försäljningen går till kvinnor och barn. Varför inte visa att du stöttar oss genom att köpa en väska eller något annat bra? I webshopen säljer vi även gåvobevis. Till butiken

Ge en gåva
Genom att du skänker en gåva till vår verksamhet stöttar du vårt arbete och fler kan få hjälp. SWISH:a din gåva till 123 189 84 69 eller sätt in valfri summa till vårt bankgironummer: 261 – 1721. Vi tar också tacksamt emot presentkort på till exempel kläder, möbler, upplevelser eller mat. Alla gåvor som vi får in går oavkortat till kvinnor och barn.

Har du kläder, leksaker eller annat som du vill skänka? Vi har begränsade möjligheter att förvara saker ‒ men hör gärna av dig och kolla om det finns behov just nu av något. Håll också gärna utkik i våra sociala medier, där efterlyser vi ibland sådant som kvinnor och barn har behov av.

Updating…
  • No products in the cart.